En snel hest

Det är inte alla brudpar som nämner teknik, iphone, dammsugare, hängmatta, förkläde eller en snel hest som förslag på rekvisita för deras bröllopsbilder. Och ärligt talat tror jag att många skulle ha rynkat på näsan om jag själv hade lagt fram det som idéer. Men faktum är att Therese och Andreas är inte som alla andra och att träffa dom på bokningsmötet var väldigt inspirerande, roligt och mina förväntningar på deras dag gick i taket.

”om my god, ska jag verkligen få fota en snel hest i bröllopsbilderna” – tanken var nästan för bra för att vara sann. Men det slutade inte där heller.

Therese gav en förvarning på sitt kontrollbehov vilket gjorde mig lite nervös. Men visade sig vara helt obefogad. För under bröllopsdagen. När nerverna egentligen är på helspänn. Ja då var hon den lugnaste av dom alla. Trots myrinvasion på klänningen, ett strumpeband som alltid föll av, en liten snygg bil med en väldigt stor, vacker underkjol och en himmelsäng i skogen. Ja. Ni hör ju. Vad mer kan man begära?

Jag brukar kunna hålla mig väldigt fokuserad, vilket jag också var, men under porträttfotografering fanns det stunder då jag låg på marken och kiknade av skratt. Eller under vigseln när det var svårt att hålla tårarna borta. Jag försökte skylla på Therese och Andreas, att det var dem som smittade av sig. Men sanningen. Ja. Det var en snel hest och en otroligt vacker vigsel.

För er som inte orkar scrolla (jag vet, det blev många bilder men jag kunde inte vääääälja bort några) eller för er som vill höra lite musik samtidigt. Klicka då här för att se BILDSPELET.

Och tack Therese och Andreas för att jag fick dela glädjen och kärleken med er på er bröllopsdag!

4 comments
 • Bröllopsfotograf Annette Kongsamrk15 augusti, 2012 - 02:12

  Många många fina detaljer, Helt fantastiska kyrko bilder, och snygg brud :-))

 • Therese Winberg15 augusti, 2012 - 02:50

  ååå jag vill också ha en sneeel hest på min nästa bröllopsplåtning! Superfint Jennie! Kyrkobilderna är verkligen riktigt bra!

 • Jenny Puronne15 augusti, 2012 - 06:05

  Love
  Underbara bilder! Wow

 • Fotograf Lina15 augusti, 2012 - 09:10

  Moahahaha! Hästen till vänster! humor! <3