En anledning att fira

Den 16:e augusti jobbade jag mitt sista pass som kassör på casino cosmopol. När jag klev ut från dörrarna var jag heltidsfotograf. En dröm som jag länge haft hade slagit in. Jag hade tagit steget och blivit helt egen. Företaget har varit med sen 2008. Men den där känslan att släppa taget och våga köra själv. Den var skrämmande. Men fantastisk. Ibland förstår jag inte själv vad som hände. Att det bara är jag och mitt företag. Ett företag som jag byggt upp själv.

Utan stöd från min familj, mina vänner och självklart min sambo så hade jag inte varit där jag är idag. Många tror att det är lätt att vara fotograf. Men vägen har inte alltid varit rak. Det har varit höga kullar och djupa dalar att ta sig igenom. Vägen är fortfarande inte rak. Men den börjar räta ut sig mer och mer. För varje dag.

Så idag tänker jag fira. Fira att ett år har gått. Ett år som heltidsfotograf. Att jag fortfarande står på benen. Att jag har fått träffa de mest fantastiska kunderna, människor som berört mig och som blivit mina vänner. Att jag fått skapa nya bekantskaper med andra fotografer och själv fått äran att lära ut. Självklart vill jag fira den här dagen tillsammans med er. Alla som är en del av mitt företag, en del av mig och alla som kommer bli en del av Fotograf MissJeni. För det är ni som gjort att jag står här idag.

Så fram till den 16:e november ger jag 20% rabatt på alla nya bokningar. Bröllop, barn, familj, företag, workshops, in love-fotograferingar, morgongåva, gravidfotografering, nyfödd. You name it. ALLT. Dessutom lottar jag ut två platser till alla mammor som vill lära sig att ta bättre vardagsbilder på sina barn. Under tre timmar går vi igenom inställningar och fotar barn i olika åldrar. Så att ni kan fånga dessa fina ögonblick hemma.

Allt ni behöver göra är att gilla det här inlägget och skriva en motivering till varför du vill vinna en plats på workshop för mammor.