Under en timme

Vi vet ju att tiden kan gå fort. Att den även kan gå långsamt. Om vi tittar närmare på en timme till exempel.

Under en timme hinner jag springa 5km i spåret och gå ut med hunden.

En annan timme hinner jag förbereda bilder till ett blogginlägg. Det här inlägget tog mig en timme att ordna bilderna. Undra om det kommer ta en timme att skriva inlägget också? Ibland hinner jag med hur mycket som helst på en timme, som att sätta igång en tvättmaskin, städa hela lägenheten och hitta ett och annat fynd under soffan.

Medan andra dagar så hinner jag knappt borsta tänderna innan en timme har gått.

Hugo däremot. Han kunde det där med att effektivisera sin tid. På en timme hann vi med att leka, charma kameran, spela innebandy, rida häst, pussa på storasyster, äta tårta, bjuda familjen på tårta, spela fotboll, posera i sjömansdräkt och hälsa på grannarna. Lägg till tre klädombyten på det så förstår vi vem vi ska gå till för att få råd om att ta vara på tiden!

(och nej, det tog inte en timme att skriva det här inlägget, så nu hinner jag med att svara på mail också, tack Hugo!)

2 comments
  • katrine21 augusti, 2012 - 09:59

    ha ha ha, sitter och skrattar för mig själv när jag läser ditt inlägg. För beskrivningen stämmer så bra på hur min fina fina lilla(men inte lugna) Hugo är. Men vem kan han ha fått det ifrån??
    Låt mig säga så här, på en timme har jag bakat, städat, läst din blogg samtidigt som jag matar Hugo och skriker hysteriskt efter Moa som står ca 1 meter ifrån mig att hon ska städa sitt rum. HA HA HA!! Nu gör jag som mina kloka barn och vila efter en effektiv timme;)
    Tack för ett gott skratt, det behövde jag <3

  • admin21 augusti, 2012 - 10:26

    hahaha, jaaa äpplet faller inte långt från trädet 😉 Hoppas du får en välförtjänt vila nu ♥