Barn inspirerar oss!

Jag är en väldigt kreativ person och inspireras av naturen, omgivningen och känslor. Men det krävs ganska mycket för att jag ska ta på mig något projekt utöver mitt fotande. Men när jag var mamma-ledig så blev jag inspirerad av min son att börja göra smycken. Tack vare Lucas så föddes Lunica där jag på beställning gör personliga och unika armband, halsband och örhängen för att passa just din stil och det blir ett smycke som ingen annan bär​. Och jag är inte ensam om att inspireras av mitt barn. Många otroligt duktiga entreprenörer hittar sin inspiration hos deras barn och startar företag.

Anna är en annan mamma som med inspiration från sin son, skapat en hylla med en unik design (läs mer om hyllan på www.bypadmini.com). Och när Anna hörde av sig och bad mig komma till Eskilstuna för att fota hennes företagsporträtt så var det en självklarhet att hennes son skulle vara med på bilderna.

anna-carl anna-carl2 anna-carl3

anna-carl4