Gravidfotografering i ett gym

Det är inte varje dag som man går in på ett gym för att fota gravidbilder. Närmare bestämt har det aldrig hänt tidigare. Men någon gång ska ju vara den första och om ni känner Jenny så vet ni att hon driver Magasinet – träning och hälsa i Enköping och mer eller mindre bor där. Känner ni henne lika väl som jag och vet om hennes bakgrund och passion för just träning och hälsa så skulle inte ni heller bli förvånade den dagen hon frågade mig om jag inte ville komma och fota hennes gravidporträtt i hennes gym. Det skulle varit mer konstigt om hon _inte_ hade velat fota där.

Det är mycket det mina bilder handlar om. Att fånga era stora händelser i livet, precis som ni är, på precis den platsen som speglar er. Så i slutet på Januari gjorde jag två saker på samma dag som jag aldrig tidigare gjort. Jag var på ett gym före öppning. Och jag fotade Jennys gravidporträtt där. En stor dag för mig också med andra ord. 😉

jenny-gravidbilder jenny-gravidbilder2 jenny-gravidbilder3 jenny-gravidbilder4