All you need is love

Rebecca är en sån där tjej som man inte kan låta bli att tycka om. Hon tar hand om alla i sin närhet och fnittrar lite generat när man ger henne komplimanger. Rickard är en kille som tycker om att underhålla andra och bjuda på sig själv. Han bryr sig inte om man skrattar med eller åt honom. Så länge folk skrattar är han glad. Och mycket skratt blir det när Rebecka och Richard är tillsammans. Mycket skratt och dubbelt så mycket kärlek. För så mycket som dom älskar varandra går inte att gå miste om.

Träffar man dom var och en för sig så syns deras olika personligheter så tydligt. Men när dom är tillsammans. Då är dom ett. Då är dom Rebeckard. Och i min värld så personifierar dom kärleken. Att ha kul tillsammans. Att krypa tätt intill. Att dansa runt runt runt och lita på att den andra inte släpper taget. Att bara vara och njuta av stunden precis som den är. Det är kärlek. Det är Rebeckard.

I lördags fotade vi deras in love-fotografering och den 30:e juni säger dom ja till varandra. Jag kommer få äran att vara med och fånga dagen. Jag kan bara gissa hur fantastiskt det kommer bli.

2 comments