A moment captured – A fusion film

Ofta har vi människor alltid många bollar i luften, vi ska hinna med allt samtidigt. Jag känner själv igen mig mycket i det tänket. Med barn som ska till förskola, två jobb, djur och egna projekt och hinna umgås med nära och kära är det tydligt att stressen ofta knackar en på axeln. Gärna ska allt vara klart igår och nästa projekt startas. Men vi påminner oss sällan om balansen mellan själen, kroppen, hjärnan och våra aktiviteter. Utan kör på i 120 och hoppas på att undvika den där väggen som rusar mot en.

Som videograf älskar jag att blanda stillbilder med rörlig bild och i somras fick jag fånga min syster på en strand i Västerås. Mitt under hennes resa till ett hälsosammare liv. Där fokus ligger på att hitta balansen mellan kaoset och harmonin. Och jag lär mig så mycket av henne. För det är trots allt så. Att även när det stormar som mest, kan du finna frid i själen.

Tack Jessica för att jag fick äran att fånga din resa. Och tack för din inspiration till oss andra.

A moment captured from Jennie Johansson on Vimeo.