Things are changing

I måndags satte jag mig på tåget till Stockholm för att under två dagar höra tio av världens främsta bröllopsfotografer dela med sig av sin kunskap till 500 andra bröllopsfotografer. Ett event som fått namnet ”Way up North” och anordnades av två bröllopsfotografer som fotar under namnet Nordica Photography. Det var ingen som kunde sticka under stolen att det skulle pratas väldigt mycket om bröllopsfoto under dessa dagar. Men det var nog få som förstod exakt vad det skulle komma att bli. Hur det skulle kännas. Vilka aha-upplevelser som skulle skapas och hur fantastiskt kul det skulle bli. Det hade nog ingen kunnat föreställa sig innan.

Jag såg namnen på föreläsarna och förstod att jag var tvungen att vara där. Tack mamma för att du hjälpte mig dit.

Alla intryck jag fick med mig hem. Alla tankar. Idéer. Jag börjar förstå vad jag faktiskt vill göra med min fotografering. Hur jag ska göra och vilken väg jag ska gå. Jag har varit i ett virrvarr av förvirrande tankar. Nu känns allt så självklart. Det kommer märkas. Förändringar kommer ske. Jag är tacksam över att jag fick möjligheten att vara en del av Way Up North 2015. Att jag fick dela den här upplevelsen med alla andra på plats. Att jag fick krama om Jasmine Star som är en bröllopsfotograf och buisness kvinna utan dess like. Att jag äntligen fick träffa alla underbara kollegor som jag fått lära känna genom facebook och fått många goda vänner genom. Att jag fick skratta och gråta med ett öppet hjärta och själ för nya människor.

Ska jag försöka att summera dagarna med en mening så blir det att mitt hjärta exploderade. På ett bra sätt. Det här är bara början. Nu är det dags att göra som Jasmine Star sa under hennes föreläsning.

Go and do.

 

This is a corner of a larger field.

Bild från Lisa och Niklas bröllop – Augusti 2015

wedding-lisa-niklas-404

3 comments
 • Niklas15 oktober, 2015 - 06:50

  Hej! har sett dig på FB men aldrig kollat in dina bilder ordentligt, wow säger jag otroligt fina du e grym… skulle vilja ha 1/10 del av det…

  tumme upp!!

  //Niklas

 • missjeni15 oktober, 2015 - 07:02

  Hej Niklas, tack snälla för din kommentar om mina bilder. Det värmer väldigt mycket! Du kan åstadkomma precis vad du vill 😀 Kör hårt efter dina drömmar så kommer dem att uppfyllas 🙂

 • Kjelle Svensson15 oktober, 2015 - 08:39

  Kan man översätta detta till svenska hur dessa ideer är