Ett kärt återseende

Jag är så himla glad över att få träffa så många härliga människor i mitt arbete. Det är faktiskt det bästa. Mötet. Att få kliva in i någons liv, dokumentera det och ge tillbaka det till dem. Det är anledningen till att jag fotar. Jag fotar för er. För era minnen. När jag sedan får äran att få göra om det en gång till. Den känslan har jag lite svårt att sätta ord på. Det mötet blir annorlunda än det första. Det mötet blir inte mellan främlingar. Utan mellan vänner. För jag kommer ofta nära mina kunder. Ännu närmare dem som kommer tillbaka.

Det är även under dessa fotograferingar som jag blir lite extra nervös. För dem vet hur första resultatet blev, tänk om det inte blir lika bra den här gången? Men ofta kommer jag hem med helt fantastiska bilder, just av den anledningen som jag nämnde ovan. Vi är inte främlingar längre. Vi är vänner. Så här såg det ut när jag för andra gången fick fota den fina familjen Gidmark i Stockholm. På samma platser som vi fotade för 1,5 år sedan. Om ni vill se hur den fotograferingen såg ut så hittar ni den genom att klicka här (länk).

Tack fina familjen Gidmark för äran att få fotografera er familj igen.