You are beautiful

När var det senaste gången du tittade dig själv i spegeln och sa högt ”fan vad snygg jag är”? För min del var det i lördags. Nästan precis. Då hade jag klätt upp mig lite och skulle spendera kvällen med ett gäng tjejer. Men dem gångerna har blivit lite färre sen jag gick upp tio kilo. Jo, visserligen har jag en bulle i ugnen som rullar runt och tar plats. Men det har varit svårt att ställa om sig till sin nya kropp och att kunna se sig själv i spegeln och säga att man är snygg är inte alltid så enkelt som man kan tro. Men självklart är vi snygga. Varenda en av oss i världen. Tjejer som killar, stora som små, ung som gammal (när är man gammal föresten?).

Och om du inte tror på det själv så vill jag visa dig det. Att du är snygg. För det är du. Ta Janika som ett exempel. En tjej som bor i Eskilstuna i sina bästa år, som alla tycker om så fort man kommer i hennes närhet. En glad tjej som sprider sin energi och gör hela världen glad. En stor sol helt enkelt. Men när hon skulle stå framför kameran så blev hon nervös. Nervös över att hon inte skulle bli bra på bild. Har ni hört något så konstigt? Klart ni har. Ni säger samma sak. Det gör vi alla. Men tänk vad fel Janika hade, tänk vad fel ni har och tänk vad fel vi alla har.

För här har ni ju beviset. Bilder på en ursnygg Janika som det bara strålar om. Precis som med hennes personlighet. Att unna sig vackra porträtt på sig själv är för mig en självklarhet och en riktig ego-boost. För det är vi värda. Och om ni vill får ni gärna ge Janika lite kärlek i form av en kommentar eller två. För visst är hon vacker?!

6 comments
 • Benny Ottosson5 mars, 2013 - 03:18

  Superfin tjej! Och kanonfina, ljusa, härliga bilder! Bra jobbat ”tjockis” 🙂

 • Katja Erola5 mars, 2013 - 03:23

  fruktansvärt vacker brud 🙂

 • jessicaelvira5 mars, 2013 - 06:16

  Snygg tjej och snygg fotograf = ursnygga bilder! ♥

 • Lasse7 mars, 2013 - 06:11

  Underbart fin! Och supersnygga bilder 🙂

 • admin7 mars, 2013 - 06:45

  Tack så mycket 😀

 • Frida11 mars, 2013 - 12:10

  Vad underbara bilder Jennie!! Janika är vackrast när hon skrattar, få är hon mest Janika <3