Dansa in våren!

Jag tror vi behöver ge våren en liten hjälpande hand. Nu när det är första mars, plusgrader som kämpar med att smälta bort snön och solen har hittat ut från sitt gömställe. Då är i alla fall jag redo för våren! Och jag vill dansa in våren med er, det ser ju så tokigt ut när man är själv och det blir så uppenbart att jag inte kan dansa. Dessutom är det mycket roligare ju fler man är och jag vet att det finns fler än jag som tycker om att skaka rumpa!

Så under mars månad dansar vi in våren tillsammans med detta erbjudande för alla nya bokningar som sker innan 1:a april!

  •  Fotografering på valfri plats
  •  Er favoritbild som canvas tavla 30x40cm
  •  20% rabatt under bildvisningen på andra produkter ni vill köpa
  • Boka in din fotografering under mars 2013 för att ta del av erbjudandet!
Maila info@fotografmissjeni.se om ni har några frågor angående erbjudandet eller vill boka in en tid för att dansa in våren med mig. Bildvisningen sker ca 2 veckor efter fotograferingen där vi tillsammans tittar på bilderna. Ni väljer ut er förstoring och kan beställa andra produkter som ni vill köpa med 20% rabatt. Självklart finns det visningsexemplar av album och tavlor som ni kan känna och klämma på.
Och kom ihåg, jag är väldigt resbar, så det spelar ingen roll om du bor inom Västmanland, Stockholm, Sundsvall, Skåne eller Mallorca. Wherever. Jag kommer dit.