Welcome to our freakshow

Jag brukar sitta och fundera på hur jag lättast kan förklara en händelse. En fotografering. Bröllop och familj är ju ganska enkelt. Kärlek. Gemenskap. Värme. Tillit. Men måndagens fotografering var lite svårare. Vi ville få fram en plats som egentligen inte finns. En fantasivärld. Där man har garn istället för hår. Ja ni vet, det där vanliga. Eller. Just det. Måndagens plåtning var långt ifrån det vanliga.

Vi slogs mot myggorna, mot solen och mot tajta kläder. Vi brottades mot garn och tygbitar. Vi klättrade i träd och dansade glädjedansen. Tillslut fick vår modell nog och blev en zombie istället. Ja, hade jag gått förbi oss i måndags så hade jag nog valt ordet ”freakshow” för att beskriva vad jag såg. Om det blev några vettiga bilder? Time will tell. Men såhär såg det i alla fall ut bakom kameran.

Modell: Tea TimeSmink & Hår: Dorion Chang – Foto: Fotograf MissJeni