Olagligt vacker

När jag fyller år önskar jag mig alltid materiella saker. En ny stekpanna, sängkläder, choklad eller kläder. Sånt man tror att man behöver. Men det man egentligen behöver är att unna sig själv lite vardagslyx. Det hade Saras kompis koll på. Sara är polis om dagarna och dom har som vi vet, uniformer på sig. Det vore visserligen kul att se en polis springa efter en tjuv i högklackat och klänning med lockar i håret och sminket på sin plats. Inget som händer varje dag menar jag.

Men att se Sara med sin son i sidsjöbäcken och bara njuta av varandras sällskap, få känna sig lite extra ompysslad och ha roligt, att se henne lysa upp som en sol och känna sig otroligt vacker. Det är en sådan present jag själv skulle behöva. Fler borde ha en kompis som Sara, som ser vad man faktiskt behöver och inte vad man själv tror att man vill ha.

För dessa minnen tror jag kommer vara ovärderliga för Sara. Sen att hon är olagligt vacker gjorde ju mitt jobb väldigt enkelt. Och nej, jag var inte ett dugg nervös över att fota en polis, som hade en annan polis med som sällskap. Inte alls. Inte ens lite. Eller jo. Kanske lite. Jag kände mig i alla fall väldigt trygg.

Foto: Fotograf MissJeni – Smink & Hår: Dorion ChangDin stund i rampljuset

1 comment
  • Fotograf Louise Johansson24 juni, 2012 - 03:46

    Vackra bilder! Bilden där de nuddar varandra med näsorna är ju för härlig 😀