Vinnare i tävlingen Glam is back!

Den fjärde februari är här. Tävlingen för Glam is back är avslutad och tre vinnare har korats! Jag önskar att alla kunde vinna, för det fanns så många fina motiveringar och jag vill att alla ska känna sig som vinnare! Men kom ihåg att det är värt att ta sig tid till att unna lite vardagslyx ändå. Alla hjärtans dag närmar sig runt knuten och varför inte passa på att boka in en ”Glam is back” som överraskning till din partner?

Åter till tävlingen alltså. De tre vinnare är:

Viktor:
”Pauline heter mitt allt. Om jag vinner så skulle jag vilja piffa upp hennes dag med en shoot. Hon är en fantastisk kvinna och jag vet att hon skulle bli så lycklig om hon fick den här uppskattningen.” 

Fröken Emelie :
”Åh! Detta skulle passa mig perfekt! Jag älskar 30-50 talet!! Helt frälst i det, eftersom jag har tatueringar & åker mycket på 30-50 tals evenemang så skulle detta va helt otroligt att vinna. Jag har heller aldrig blivit sminkad eller uppiffad på riktigt, bara DET skulle vara en upplevelse. Och eftersom jag är fotograf själv så brukar jag oftast få fotografera andra, så det finns inte så mycket ”fina-systemkamera-bilder” på mig, så detta skulle va helt underbart!
(Jag har gillat inlägget här ovan och bara att hålla tummarna tills du presenterar vinnarna :D ) KRAM KRAM!”

och Christina:
Förändringens vindar blåser och jag utmanar mig själv på flera sätt just nu. Nytt jobb, ny livsstil och ny look är en del av det jag jobbar på. Vore coolt att ha ett snyggt kort som minne från denna tid. Och att jag dessutom får utmana mig och kliva ur min comfort zone för att ställa mig framför kameran, spännande… =) Är redan ruggigt nyfiken på hur resultatet skulle bli… =)”

STORT GRATTIS!!!

Ni har även fått ett mail med mer information!

1 comment
  • jessicaelvira4 februari, 2013 - 07:17

    åh. lite smått avis blir man! Men jag ä inte bitter! 😉 ♥