Not a girl, not yet a woman

Jag kommer så väl ihåg när man kom in i tonåren. Nu var man inte längre ett barn. Men det var ändå helt okej att få skrattattacker tillsammans med tjejkompisarna tills man kiknade, busringa till grannen var också en hit och stanna uppe sent på kvällarna och äta godis när man vill. Man var inte ett barn längre. Men inte heller vuxen. Det finns ett mellanting. Det är tonåren. När man växer och utvecklas ännu mer som person men samtidigt slipper allt ansvar som hör till räkningar, matlagning och andra vuxna saker. Man är en fri fågel. Och varför inte passa på att fånga den utvecklingen på bild. Spara. Ta fram och titta på när man behöver påminnas om den tiden i sitt liv.

Theresa är 16 år, hon tycker om att baka, viska hemligheter med sina tjejkompisar. Hon tycker om att sminka sig och fixa håret. Hon tycker om att skratta, busa men även vara lite vuxen och rycka på ögonbrynen när mamma säger pinsamma saker inför hennes kompisar. Hon är tuff, rolig, lättsam och busar gärna. Hon är inte ett barn längre, men inte heller en vuxen kvinna.

Smink & Hår: Dorion Chang på Salong Barock

6 comments
 • Therese Winberg Photography7 februari, 2013 - 12:18

  Snyggt Jennie!

 • Anneli - A'la Foto7 februari, 2013 - 01:13

  Superfina bilder på en vacker tjej! Det där mellantinget kan vara en riktigt underbar period och det speglar dina bilder. Den sista bilden är hon väldigt lik dig! :O)
  (ps. woman = kvinna, women = kvinnor)

 • Rebecca7 februari, 2013 - 03:43

  Jättefint !

 • Dorion7 februari, 2013 - 06:08

  sött, soft och tufft! 🙂

 • jessicaelvira9 februari, 2013 - 11:55

  Sjukt snygga bilder på sjukt snygg tjej!

 • Fotograf Louise Johansson11 februari, 2013 - 08:01

  Jättefina bilder!