Vi är alla filmstjärnor!

Vi kvinnor är duktiga på att bläddra i modetidningar, titta på alla snygga modeller eller filmstjärnor och sucka ”tänk om man såg ut sådär” för oss själva. Men sanningen är att det gör vi. Bara vi själva tillåter oss att se den sidan som faktiskt finns hos varje kvinna. Hos dig. Hos mig. Hos din bästa vän. Hos din mamma. Tror du mig inte? Låt mig bevisa det. Allt handlar om hur vi känner oss. Har vi en dålig dag känner vi oss mindre vackra. Men om vi har en bra dag så svävar vi fram och är snyggare än någonsin. Jag vill visa er den sidan och ta vackra porträtt av er själva som ständigt kommer påminna er om just det. Att vi alla är filmstjärnor.

Sanna och Louise som ni ser nedan är två exempel på helt vanliga tjejer som jag har fotat och som är bevis på att vi alla är vackra. Vill ni se fler filmstjärnor? Kika in i portfolion här (länk). Och vill du själv se att du är en filmstjärna? Passa på att utnyttja mitt erbjudande som du hittar här (länk)!

2 comments
 • Yohanna i Las Palmas18 mars, 2013 - 02:07

  Åh så himla fint skrivet och så himla rätt.
  Och fotona är underbara 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 • jessicaelvira18 mars, 2013 - 07:01

  Jättevackert!