En hyllning till alla kvinnor

Idag är det den internationella kvinnodagen. En dag till för att hylla alla kvinnor. Vad är då ett bättre sätt än att ta tillfälle i akt till att fota vackra porträtt på dig själv mitt i livet. Där du är just nu. Unna dig en upplevelse utöver det vanliga. Jag vill hylla alla kvinnor och erbjuder er därför 25% rabatt på mitt nya koncept ”glam is back”. En dag där du står i centrum och blir sminkad och stylad för att sedan stå framför kameran och njuta av en helt galet rolig dag, en riktig egoboost. Och är du kille och läser detta så kanske du har någon kvinna i din närhet som du tycker förtjänar lite extra glamor i vardagen. Varför inte passa på att överraska henne med ett presentkort på upplevelsen?

Följ gärna med henne också och upplev detta tillsammans. Du väljer själv vart du vill fotograferas. Hemma hos dig, på ett hotellrum, utomhus på en strand eller äng? Möjligheterna är oändliga! Avsluta dagen med en dejtkväll på tu man hand på en restaurang och bara njut av att vara tillsammans.

Välj själv vilket av paketen du vill ha 25% rabatt på och maila in din bokning till info@fotografmissjeni.se. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller endast fram till 22:a mars 2013.

glam is back from Jennie Johansson on Vimeo.

Smink & Hår: Nina Vesterlund Vallo & Josefine Kolbert
Musik: Triple Scoop

 

 

1 comment
  • Petra8 mars, 2013 - 03:35

    Men gud va gullig du är med bebismagen då! 🙂 KRAM! Petra