Välkommen till världen

Det finns en känsla som är svår att beskriva. Den dagen man träffar sitt barn för första gången. En längtan som resulterar i det finaste mirakel man kan önska sig. Ett nytt liv välkomnas till världen och gör en familj hel. Jag känner mig väldigt hedrad som får äran att föreviga dessa små mirakel och deras första tid i den stora världen. Elin, som var 12 dagar gammal charmade mitt hjärta totalt när jag fotade hennes nyföddporträtt i min hemmastudio. En underbar prinsessa som sov igenom hela fotograferingen utan problem. Det är dem här små fantastiska mirakel som gör mitt jobb till det bästa. Tack Anna och Anders för att jag fick äran att föreviga er underbara dotter.

Jag ser fram emot att möta fler nyfödda mirakel under 2015. Går du i väntans tider med BF under 2015 så hör av dig redan nu för att boka in en tid för ert barns nyföddporträtt. De första två veckorna är den bästa tiden att få sovbilder då dem sover som mest.

elin-newborn elin-newborn2 elin-newborn3 elin-newborn4 elin-newborn5