En bal på slottet

Det finns många saker man ser fram emot i livet. Som student kommer jag ihåg hur jag såg fram emot att få gå på skolbalen. Nästan mer än själva studenten. För då fick man bära vackra klänningar, bli sminkad och få håret fint uppsatt, ha sin kavaljer bredvid sig och alldeles för höga klackar på fötterna. Det var en upplevelse som man jämförde med sagorna, att man fick vara en prinsessa för en dag. Så därför längtade jag extra mycket efter den. När jag gick på min skolbal så var min klänning en väldigt traditionell balklänning, en blå bakelse med glitterpärlor på. Det var några år sen nu. Och jag har insett att tiderna förändras. Eller ja, det blev väldigt uppenbart i alla fall när jag fotade Theresas balporträtt och hon visade upp en otroligt vacker klänning, inte alls den där bakelsen jag kommer ihåg. Och håret lät hon Ida locka upp och baka in i en fläta.

Skulle jag få gå på en bal till så skulle jag i dagsläget välja Theresas look. Lika vacker som motljuset vi fotade i.

tess-bal tess-bal2 tess-bal3 tess-bal4 tess-bal5 tess-bal6