Välkommen till Nya Fotograf MissJeni

Efter två år med samma hemsida kände jag att det var dags för förändringar! Efter evigt tänkade och fixande hit och dit valde jag tillslut den här designen och jag hoppas att ni kommer trivas minst lika bra här om inte bättre!

Inför hösten har jag även strukturerat om mitt företag en hel del. Jag har valt att rikta in mig på bröllopsfotograferingar, morgongåva, förlovning och möhippa inom kategorin bröllop. Jag har även svårt att släppa alla underbara familjer som jag träffar, så barn/familj fotograferingar finns också kvar, något nytt är nyföddfotografering som jag har kärat ner mig i. Dessa minimänniskor i söta mössor, i hängmattor, i korgar, invirad sovandes i filtar får jag bara inte nog av. Bebisar växer så det knakar så varför inte stanna tiden en stund? Kolla in mitt erbjudande i vänsterfliken som jag har konstruerat endast för nyföddfotografering året ut!

 

Jag har även det populära paketet Modell för en dag, som numera går under namnet ”Din stund i rampljuset” där vi sätter DIG i fokus. Smink och hår görs av Dorion Chang på Salong Barock, som är en otroligt duktig tjej med långt CV inom branschen. Det kommer inte sitta någon i kö och det är ingen väntetid innan det är din tur. Vi tar emot dig direkt du kommer innanför dörren! Vi utformar fotograferingen efter dina behov och önskemål för att du ska känna att det är din stund i rampljuset! Maila info@fotografmissjeni.se för att göra en bokning eller få svar på frågor.

Jag hoppas att ni hittar det ni söker på den nya hemsidan och jag tar gärna emot feedback om det är något som inte riktigt fungerar som det ska. Skulle ni ha problem med att finna de ni söker, tveka inte utan kontakta mig så ska jag hjälpa er så gott jag kan!

Varmt välkommen!

Jennie Johansson