Familjen Blomqvist!

Igår körde jag ut till Matfors för att spendera en timme med familjen Blomqvist. Jag fick lära mig spela golf, stå på händer och klättra i träd, bara för att nämna något. När jag skulle åka hem fick jag en av killarna hängandes runt benet. Jag skulle tydligen stanna kvar tyckte han. Det hade jag gärna gjort också. Det finns inge roligare än att leka med barn! Glömma bort verkligheten en stund och bara få hoppa in i deras fantasivärld. Helt underbart!

Foton: Porträttfotograf, Fotograf MissJeni – Sundsvall (Jag)
Bilder: barn/familj fotografering, 110901, Matfors

Vill du föreviga din familj? Kontakta mig för att boka in en tid. Priser och information hittar du här.

 

4 comments
 • Sica2 september, 2011 - 10:36

  Så fina bilder! Gillar den i trädet massor!

 • Fredric Sannebro3 september, 2011 - 05:52

  Härliga familjebilder! Bra jobbat!

 • admin3 september, 2011 - 08:10

  Tack så mycket Fredric! 😀

 • admin3 september, 2011 - 08:11

  Tusen tack Sica! 🙂