Tillbaka från dvalan

Hey! Long time no seen!

Det var ett antal månader sen det hände något här inne. Anledningarna är många. Mycket beror såklart på mamma-ledigheten och antal mindre fotograferingar att visa upp. Och även om jag har fotat en del i alla fall så har jag inte hunnit med att blogga om det. Men nu har Lucas börjat på förskolan och det är dags för mig att återgå till mitt jobb. Så vad passar då bättre än att komma ikapp med bloggen igen? Och jag ska inte vara den som är den, är man tillbaka efter en dvala (ja lite så känns det) så kommer jag tillbaka med en storslagen entré. Jenny och Magnus bröllopsdag som sträckte sig från Strömsholm till Västerås och ut över Mälaren.

Den där dagen i juli då vädergudarna lovade blixtar och dunder, regn och blåst. Men gav oss solsken och perfekt antal moln i lagom storlek som gav oss skugga under porträttfotograferingen. En dag då Jenny och Magnus fick säga ja till varandra två gånger, en dag då Jenny fick sin man att gråta när hon överraskar honom med att sjunga ”utan dina andetag” under vigseln inför släkt och vänner. Då änderna kom och gjorde oss sällskap. En dag som gav oss massa kärlek högt och lågt, nästan så mycket att man kunde ta på den. Kärleken.

Jag rekommenderar varmt er alla att titta på BILDSPELET för att få bästa känslan för dagen. Men det går minst lika bra att scrolla ner också.

Tusen tack Jenny & Magnus för att jag fick dela er fantastiska bröllopsdag.

3 comments
  • Sonia Jansson14 augusti, 2014 - 05:24

    Det är kärlek och det är närvaro! Det är du, Jennie!

  • admin14 augusti, 2014 - 05:32

    Tusen tack Sonia!

  • Malin15 augusti, 2014 - 06:43

    WOW vilket vackert bildspel du verkligen fångade dagen då min bror fick sin fru… Tack för det MVH Malin