Sundsvalls tidning skriver om Essence Vitae

Idag fick jag traska ner med snabba steg till den närmaste macken. Så snart jag vaknade tog jag med mig Charlie som sällskap och gick ut. Pudrande snö yrde kring mina fötter, blåsten tog tag i min luva som förgäves försökte skydda mitt ansikte från den kalla vinden. Det var inte direkt något jag brydde mig om då. Jag klev in på macken, drog åt mig ett exemplar av Sundsvalls tidning, betalade och stegade hemåt lika snabbt igen med Charlie i släptåg. Med rosa kinder kliver jag innför dörren, gör en kopp té och lägger tidningen på köksbordet. Jag tittar lite nervöst på den och trummar med fingrarna i bordet i väntan på att vattnet ska koka upp.

Jag sätter mig ner på en stol, min kopp bredvid mig och tar ett djupt andetag innan jag bläddrar upp sidan 32.

Där.

Raderna läser jag sakta. Andas emellanåt. Tar en klunk av mitt té. Fortsätter läsa. Fyra sidor läser jag om Maria, om Elna, om mig och framför allt om Essence Vitae. Hela artikeln skrivs på ett så ärligt sätt, vartenda citat stämmer med mina egna ord. Marias berättelse fyller mitt hjärta med värme. Jag är så oerhört stolt över att få vara en del av Essence Vitae. Att få göra skillnad.

Jag hoppas att vi tack vare artikeln, tack vare Maria och Elna, får chansen att hjälpa fler familjer.

Bilder från Sundsvalls tidning.

2 comments
  • Viktoria M22 januari, 2012 - 03:25

    Kul att det verkar gå så bra för dig jenni! Vi måste fan plåta när jag kommer hem inomhus om du lyckas hitta någon plats! 😀 Vi får boka nåt! 🙂

  • volker9 februari, 2012 - 02:37

    Läste artikeln när jag kom hem från semestern… tyckte att den var superbra på alla sätt och vis.