Mini workshop i hagaparken

Hagaparken, tivoliparken, stora parken. Kär park har många namn.

Men den är i alla fall ensam om sitt läge och sin storlek i Haga.

Idag gick jag och Josefine, min assistent, ner till parken för att möta upp Elaine och Matilda. Matilda var dagens modell. Framme vid parken stod Pär och väntade på oss. Hela tjejligan. Han hade hört av sig till mig tidigare i veckan och ville gå en privatkurs hos mig, även kallat mini workshop. Vi gick igenom manuella inställningar, ljus, bakgrund och komposition. Hur man får fram barnens personlighet på bästa sätt och självklart togs det många bilder.

Det är väldigt roligt att människor vill lära sig av just mig. Jag tolkar det som en stor ära och att få chansen att hjälpa andra utvecklas är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Här är några av bilderna jag tog under dagen. Vill du gå på en workshop hos mig? Välkommen att maila eller ringa. Kontaktuppgifter finner du i menyn under ”kontakt”. Pär tog självklart egna bilder med sin kamera och Josefine tog en del behind the scenes bilder, som förhoppningsvis kommer läggas upp här inom kort.

Ni glömmer väl inte bort att Benny Ottosson kommer till Sundsvall i september? Anmälningarna har börjat komma in, se till att inte missa din plats! Läs mer här!

1 comment
  • terri lindholm31 januari, 2012 - 07:51

    älskar den allra sista bilden! oi vilka känsla man får fast det inte finns ett ansikte!