Skitungar

Nej jag är inte ute efter att klanka ner på stackars barnen. Skitunge säger jag av kärlek. Av hela mitt hjärta. Det är liksom lite så vi gör inom familjen. Skitunge är alltså ett kärleksfullt ord. Med mycket omtanke och ömhet bakom. Som när man spelar spel med systersonen och han krossar en i star wars. Skitunge. Eller som när man har hamnat i en fas där man bara vill baka och så får systerdottern en himla söt bok med massa goda recept på cupcakes. Skitunge. Eller när hon ler mot kameran och ser sådär vrålsnygg ut som man själv önskar att man gjorde. Skitunge. Eller när den äldre systersonen drar på sig ett stoneface så fort han blir ensam på bild. Skitunge.

Ja ni fattar. Så här kommer då en hel drös med skitungar. Min alldeles egna familj, som vet hur mycket plats i mitt moster-hjärta dom har. Skitungar.

Har du själv en eller flera skitungar som du vill föreviga på bild? Ni har väl inte glömt att jag tar emot bokningar i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Eskilstuna, Stockholm, Uppsala, Köping, Kungsör och vart ni än vill ha mig? Maila info@fotografmissjeni.se vettja!

4 comments
 • Michaela17 december, 2012 - 04:54

  Vilka underbara foton :).

 • admin17 december, 2012 - 04:55

  Tack Michaela 😀

 • jessicaelvira17 december, 2012 - 07:50

  Underbara bilder på underbara skitungar!

 • Maja27 september, 2013 - 04:45

  älskade barn ni är så vackra