Fotograf MissJeni intar Västmanland

Efter att ha bott i Sundsvall i fem år är jag nu tillbaka till brottsplatsen, som man brukar säga. Staden som min mamma bodde i när jag och min tvillingsyster valde att komma till världen. Nu sitter jag här. I Västerås och är redo för en nystart, med en ny adress, ett nytt koncept och en ny hemsida. Jag håller lite på nyheterna inför årsskiftet, det brukar ju bli mest spännande så. Mina kunder i Sundsvall behöver inte alls oroa sig, för ni kan fortfarande boka mig. Jag har ju rest i fem års tid mellan Sundsvall – Västerås – Stockholm. Så där blir det ingen skillnad alls. Den enda skillnaden är att jag har en ny adress.

Jag har börjat komma i fas igen efter flytten och är redo att ta emot bokningar i Västmanland från och med nu! Så vill ni föreviga ert vinterbröllop, ert nyfödda barn, din gravidmage, kärleken mellan er som familj, eller er som par. Ja, behöver ni helt enkelt en bröllop- eller porträttfotograf, då är det bara att ni hör av er direkt!

Och tills vidare så kan ni alltid köpa nya numret av bröllopsmagasinet, där det finns ett väldigt bra reportage om en viss fotograf och vikten av att ha en bröllopsfotograf på ditt bröllop. Jag nämner inga namn men. Ja. Köp den. Dessutom får ni titta på ett ursnyggt brudpar.

2 comments
  • Becca10 december, 2012 - 01:51

    Måste springa & köpa den !

  • Jessica10 december, 2012 - 03:49

    What! Detta har du inte nämnt att du är med i! Köper direkt!