På ett hotell i London

Karolina är fotograf som är baserad i Skåne, Ängelholm närmare bestämt. Vi fick kontakt med varandra i samband med att båda två är engagerade i The Essence Vitae Project. I dagens samhälle kan man lära känna varandra utan att träffas på riktigt. Och det var precis vad jag och Karolina gjorde. Vi pratade på skype och på facebook och kom väldigt nära väldigt fort. Karolina är en öppen person som ger så mycket kärlek till sin omgivning så det är svårt att inte tycka om henne. Hon är även världens gladaste tjej och alltid går hon runt med ett stort leende på läpparna. En människa som smittar av sin glädje på andra vilket gör det otroligt roligt att vara i hennes sällskap. Man har liksom aldrig tråkigt.

Så när vi väl hittade ett sätt att faktiskt ses, på riktigt, så tog vi chansen. Men inte var det på svensk mark. Nej, vi åkte till London och träffades på flygplatsen. Det var ett bra ställe att hänga tyckte vi. Nu hängde vi inte hela tiden, och inte enbart på flygplatsen heller. Utan vi fotade såklart en hel del, turistade på stan och spanade in camden town. Karolina väntar även sitt tredje barn så självklart passade vi på att ta lite fina bilder på henne och magen. På vårt hotellrum i Paddington.

1 comment
  • Karolina15 november, 2012 - 10:44

    Underbara bilder, fina Jennie!! Tusen tusen tack för både bilder och härligt roliga dagar med dig i London!! Det gör vi om!! Kramar <3