Lite ögongodis till fredagsmyset?

Ni vet att jag älskar mitt jobb va? Det säger jag ganska ofta. Men jag gör verkligen det. Och inte bara för att jag får fota. Utan för människorna som jag får träffa och föreviga. Ena dagen är det bebisar, nästa dag ett bröllop och tredje dagen åker jag ut till en bonde och trampar runt i lera och hälsar på grisar. För att sedan komma hem och visa upp bilder på Viktoria. Kärleken med mitt jobb är kontrasterna jag får vara med om. Från grisar till modell. Från barn till bröllop. Från reportage till kommersiella uppdrag.

Jag får vara med om så mycket och möjlighet att dela med mig till er av mina äventyr. Och idag bjuder jag på en skål med ögongodis. Viktoria behövde lite nya bilder till hennes agentur och Dorion på Salong Barock stod för smink & hår.

Och självklart en obligatorisk mindre seriös gruppbild på gänget bakom fotograferingen!
Smink och hår: Dorion Chang på Salong Barock Modell: Viktoria Möller