Livets mirakel

Det är svårt att uttrycka sig om kärlek. Det har det alltid varit. Vad är kärlek? Hur känns det? När vet man att man älskar någon? Jag tror att alla uppfattar kärlek olika och hanterar känslorna på olika sätt. Men det finns en kärlek som jag gissar att alla känner på samma sätt. Kärleken till sitt barn.

Jag älskar min mamma, min pappa. Mina systrar och min sambo. Jag älskar mina två katter och min hund. Jag älskar choklad. Jag älskar att gå på promenader och att lyssna på hårdrock. Men den 5:e juli fick jag något större att älska. I nio månader hade vi väntat på någon så liten men som ändå tar så stor plats i våra hjärtan. En del av mig, en del av min sambo. En del av oss. Den 5:e juli fick vi träffa våran son. Som gör oss gråhåriga när han gråter, som får oss att skratta när han gör sina olika miner, som får oss att drunkna när vi tittar in i hans mörka ögon. Som gör att vi sover mindre. Som får oss att göra minsta lilla för att han ska ha det så bra som möjligt. Om det så krävdes att jag skulle slita av mig min högra arm för att få honom nöjd så skulle jag göra det.

Den här lilla varelsen har tagit över mitt hjärta och det finns inget som jag älskar högre än honom. Vårt barn. Vår son. Vår Lucas.

 

7 comments
 • Fotograf Linda-Pauline21 juli, 2013 - 12:17

  Åh fina !!

 • jessicaelvira21 juli, 2013 - 01:17

  åh lilla hjärtat. Det är en riktig skatt ni skapat.

 • Fotograf Laila Villebeck22 juli, 2013 - 09:39

 • mimmie lidmår14 augusti, 2013 - 06:54

  Fasen vad fina bilder du tar! Känner mig som ett pucko som INTE fotade Smilla ordentligt när hon var nyfödd.. lite sent att ångra sig nu 🙁 letar fotograf som kan fota henne nu. är du något i v-ås och fotar eller jobbar du ens nu som mammaledig? OM – isåfall tänkte jag kolla vad det kostar, det står ju startpris på 900 pix – bilder till o så hur funkar det? Om du är intresserad kan du ju slänga iväg ett mail 🙂
  Ha det gott m sötnosen!

 • admin14 augusti, 2013 - 08:00

  Tack Mimmi! 🙂 Jag mailar dig, bor ju i Västerås numera 🙂

 • mimmie lidmår15 augusti, 2013 - 06:18

  va ? gör du?!? gud vad jag är efter.. 🙂 läser inte din blogg men jag brukar titta in då o då på dina foton iallafall, lite dålig på att kommentera 🙂 tack, maila mig! kram

 • admin16 augusti, 2013 - 04:43

  Jajamen 🙂 du ska ha fått ett mail nu också 🙂