Att följa livet

Det är alltid lika kul när kunder kommer tillbaka till mig för att föreviga olika ögonblick i deras liv. Vanligast är det nyblivna föräldrar som vill följa sina barn det första halvåret eller första året. Jag förstår dom, det är då dessa små underbara barn växer som mest och fort går det också. Det är så härligt att se barnen utvecklas till små individer och få se personligheterna komma fram.

Den här familjen träffade jag i slutet på April under min vistelse i Sundsvall och jag hoppas att det inte var sista gången!

Vill du följa ditt barn så har jag två paket där vi träffas antingen under första halvåret för tre fotograferingar eller första året för fyra fotograferingar. Ni bestämmer själva vilka tillfällen ni vill fota, exempelvis; gravidbilder, nyföddbilder, 6-månadersbilder och 1-årsbilder. Maila info@fotografmissjeni.se för mer information.

1 comment
  • fotograf Sanna Ek11 september, 2013 - 02:02

    Urmysiga bilder!! 🙂