live, laugh, love

En solig dag i maj, tog jag bilen och åkte mot Härnösand för att träffa Andrew och Angelica. Vi hade smygträffats lite under bröllopsmässan i Sundsvall redan i vintras och hållt en god kontakt via internet. Så jag körde dit med ett stort leende på läpparna. För jag visste redan vad som väntade.

Andrew och Angelica är två underbara människor. Livsnjutare, har nära till skratt och älskar varandra otroligt mycket. Att dom valde mig som deras bröllopsfotograf och släpper in mig i deras liv som dom gjort. Jag blir mållös. Det är nästan så jag är lite småkär i dom båda. Inför deras bröllopsdag kommer jag garanterat ha fjärilar i magen för jag vet hur fantastiskt det kommer bli. Se bara vilken härlig stund vi hade under vår in love fotografering. Jordgubbar, bubbel och kärlek.

I´m in love.

 

Och hur vet man då vilken bröllopsfotograf som passar en som brudpar? Jo, när man har likadant skal till sin iPhone såklart 😉

6 comments
 • Sonia Jansson5 juni, 2012 - 10:31

  A match made in heaven 😉

 • Anneli - A'la Foto5 juni, 2012 - 11:52

  Härliga bilder på ett vackert par!

 • Angelica5 juni, 2012 - 11:19

  Dagen med dig va helt underbar och du gör mig så glad;)!!!

 • Josefine Bergqvist6 juni, 2012 - 09:21

  Wow, vilka fina romantiska bilder! Love, love, love…

 • Mikaela Rudhner7 juni, 2012 - 09:33

  Åh kärlek. Vackert!

 • Camilla10 juni, 2012 - 08:29

  Ååååå …. Detta bröllop ska jag få vara med på. Helt underbart. Längtar så<3