Little girl – a fusion film

När mer än hälften av Sveriges befolkning satt bänkade framför melodifestivalen igår kväll så satt jag bänkad framför min dator och final cut pro. Ja, okej, jag kilade snabbt till tv:n när Amanda Fondell och Caroline Af Ugglas sjöng. Men annars var det jag och datorn. Och min lilla film från workshopen i Stockholm förra veckan. Jag kunde helt enkelt inte slita mig. Mina modeller var två små tjejer. Och till min hjälp hade jag Therese Winberg som fotade. Det känns alltid lite skakigt att lägga ut något nytt för första gången. Framför allt nu när det är på film. När man inte kan klona, redigera eller göra om på samma sätt som med stillbilder. Men fasen vad roligt det är.

Fusion film har kommit till Fotograf MissJeni för att stanna. You bet.

Och om du känner för att lämna en kommentar eller två, så skulle jag bli massa glad och stolt som en tupp! Men bara om ni gillar filmen såklart 😉

Little girl from Jennie Johansson on Vimeo.

 

3 comments
  • Michaela17 februari, 2013 - 12:35

    Vilken fin film!! Hur mysig som helst 😀

  • jessicaelvira17 februari, 2013 - 03:29

    Jättevacker film!!! Blir helt rörd ♥

  • Erik Keding17 februari, 2013 - 05:48

    Jättefint! Du är duktig du!