Fusion film – the future

I måndags var jag på en tvådagars kurs i Stockholm för att lära mig allt jag kan om att filma med min systemkamera. Att blanda film med bilder är något som jag länge har varit intresserad av att göra och när Maira Martins skulle hålla sin första workshop i just fusion film för fotografer så var jag inte sen med att anmäla mig. Det blev två galet roliga dagar i Stockholm. Vi filmade, fotade, redigerade, skrattade och lärde oss hur man kan använda film och bilder tillsammans. Och jag  måste erkänna att jag föll. Pladask. Herremin…… vad jag föll. Ungefär som när man träffar sin största kärlek i livet. PANG säger det (jag vet för jag har träffat honom). Sen sitter man där dag ut och dag in och redigerar, filmar, gör om, lägger till. Och man vill aldrig sluta!

Så ja, det är precis det jag sitter och gör just nu. Redigerar min film från kursen. Jag hade Therese Winberg med mig som fotade och hon fångade även några behind the scenes bilder när jag filmar. Så tills dess att filmen är klar, så får ni se hur det såg ut bakom kameran helt enkelt.

3 comments
  • jessicaelvira16 februari, 2013 - 01:50

    Åhh vill se filmen! 😀

  • Jojo16 februari, 2013 - 03:26

    Det är jätteroligt att filma! Roligt att du föll pladask 🙂

  • Therese Winberg16 februari, 2013 - 04:15

    Hur roligt som helst! Fusion is the future!