Lilla mirakel – Tim 7 dagar gammal

Det är svårt att inte njuta av sitt jobb när man får mysa med nyfödda små mirakel. Var och en med en charm som kan smälta vilket hjärta som helst. Tim var inget undantag. Men att hela familjen åkte två timmar enkel resa för att förevigas av just mig. Då svämmar hjärtat över lite extra mycket. Sen att Tim och hans storasyster är två stora glädjespridare ut i fingerspetsarna gav mig så mycket energi och kärlek.

Nu kan man dessutom låna vackra tyllkjolar till fotograferingen om man vill. Det ville såklart Gabriella som den fina prinsessa hon är. Dem finns än så länge i tre olika färger: ljusgrå, rosa och vit. Välkommen in till min dagsljusstudio i Västerås så visar jag gärna mer vad jag kan erbjuda er.

Tusen tack Josefine, Tobias, Gabriella och Tim för att ni ville föreviga er hos mig. Jag har världens bästa kunder.

tim-newborn tim-newborn2 tim-newborn3 tim-newborn4 tim-newborn5 tim-newborn11 tim-newborn6

tim-newborn7 tim-newborn8 tim-newborn10

 

1 comment
  • Fotograf Laila Villebeck1 mars, 2016 - 08:16

    Jag håller såklart helt med! Att vara nyföddfotograf är det bästa jobbet!!! <3 Jag brukar säga att det är som meditation för mig att få komma till studion och jobba med en liten nyfödd. Så totalt annorlunda mot allt annat man gör <3
    Fina bilder Jennie!