En helt ny värld

I princip varje dag tittar jag på bilder från när min son var liten bebis. Alldeles nyfödd och hur han sedan växer dag för dag och utvecklas till en liten pojke. I sommar blir han tre år och det är en riktig klyscha men herregud vad tiden går fort.

Och när jag får träffa dessa små nyfödda mirakel som tittar på en med sina stora ögon och är alldeles ny i vår värld så undrar jag alltid om hur deras resa kommer se ut. En dag ska dem lära sig krypa, gå, prata och bli deras bästa jag. Vi föräldrar kan inte göra annat än att hänga med och finnas där i vått och torrt för att visa att dem alltid har en trygg plats att återkomma till. Men oavsett hur stora våra barn kommer att bli så kommer vi alltid att titta tillbaka till tiden då dem var alldeles nyfödda.

Jag är så tacksam över förtroendet jag får från föräldrar som väljer att komma till just min dagsljusstudio i Västerås för att fånga deras första tid med sitt barn tillsammans. Sen att man som nyföddfotograf får gosa med bebisarna är en stor bonus!

Vill ni föreviga ert barns första dagar i den stora världen? Tveka inte att kontakta mig på info@fotografmissjeni.se så får ni mer information och hör gärna av er redan under graviditeten då tiderna går åt snabbt.

Tack familjen Fredriksson för att jag fick äran att fånga er resa.

newborn-1 newborn-2 newborn-3 newborn-4 newborn-5 newborn-6 newborn-7