Familjefotografering i Sundsvall på vintern

Är du intresserad av att boka in en familjefotografering i Sundsvall men osäker på vilken årstid som är bäst? Hos mig kan du boka en fotografering året runt. Vi håller till utomhus eller hemma hos er. Såhär i vintertider så får jag ofta frågan om det inte är för kallt att fota mindre barn utomhus. Men det behöver det inte vara. Jag har alltid med mig en renfäll och filtar som kan användas vid behov. Och klär man barnen rätt med lager på lager-tekniken så är det inga problem. Vi håller oss varma genom att vi rör på oss och låter barnen få vara barn.

Elina skrev till mig och ville boka in en fotografering med deras dotter. Då var det November och hösten gjorde sig påmind med sina gråa dagar och regnskurar. Vi fick boka om datumet en gång på grund av just ihållande spöregn. Och tur var väl det. För en vecka senare när vi träffades så hade hösten bytts ut till vinter och gav oss en betydligt finare miljö att fota i.

Familjefotografering i Sundsvall på vintern

Förutom att snön gör att det blir ljusare så blir miljön betydligt vackrare. När jag träffade Elina, Johan och Nellie så höll vi till inne i skogen. Det hade kommit så mycket snö dagarna innan så till och med träden var vita och gav oss en fin inramning. Andra fördelar med att fota familjen på vintern är:

  1. Det finns oftast fler tillgängliga tider då många fotografer blir fullbokade på vår och sommar, så mindre risk att gå miste om familjebilderna.
  2. Solen går ner tidigare vilket gör att det är större chans att få magiska motljusbilder på familjen
  3. Kramar och närhet ger värme och det blir en bra ”ursäkt” till att mysa extra länge (så att fotografen hinner få många mysiga bilder)
  4. Om du fortfarande tvekar till att boka en familjefotografering i Sundsvall på vintern så får dessa bilder tala för sig själv:

Tack Elina, Johan och Nellie för att jag fick förtroendet att föreviga er familj och ge er minnen för livet 🙂

Vill du boka in din familjefotografering hos mig? Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer.