en dag på stranden

Att kombinera mamma-ledighet med jobb är lite som att lägga ett pussel. Ibland går det smidigt och bitarna faller på plats ganska snabbt. Ibland får man tänka till lite för att det ska lossna. Och vissa stunder, går man därifrån, gör något annat och sedan fokuserar på nytt igen en annan dag. Mestadels fokuserar jag på Lucas om dagarna. Bloggen blir mitt pussel som jag går ifrån. Fotograferingar hamnar lite i kö. Som mitt senaste besök i Sundsvall, då jag fick fota kärlek på en strand i slutet på sommaren, har jag ännu inte hunnit blogga.

Nu är det vinter. Nåja, i alla fall om man ska gå efter månaden vi befinner oss i, inte om man tittar på backen och inser bristen på snön och närvaron av plusgrader. Men nu har jag tagit mig i kragen. Satt mig ner med pusslet igen och äntligen faller bitarna på plats. Bitarna från en härlig stund på en strand i Sundsvall, tillsammans med Matilda och hennes Markus.

1 comment
  • jessicaelvira16 december, 2013 - 04:43

    Så fina bilder!! Vilken lycka du fångar!