Det blir som det blir

När jag träffade Lisa och Roger för första gången och fick höra om deras bröllopsdag så bildades ett stort leende runt min mun och tankarna flög genast iväg på hur bilderna skulle se ut. Hör själva; Höstbröllop. En gul cykel. Gula stora ballonger. En allé med alla tänkbara färger som personifierar hösten. Två barn. En solig dag. En intim borglig vigsel. Två lyckliga människor. Familj och vänner. Glädje och kärlek. En fotodröm!

Men det brukar ju sällan bli som man har tänkt sig och ju närmare bröllopsdagen vi kom, desto gråare såg väderprognosen ut. Jag tror vädergudarna måste missuppfattat min soldans. För sol var det väldigt snålt med. Istället fick vi storm. Ja. Storm. Ni vet när det blåser så mycket att man tror öronen ska falla av. När man tappar känseln i fingrarna och inte längre ser något på grund av att ögonen tåras tack vare vinden som piskar i ansiktet. En sådan storm. En storm som blåste sönder en av våra ballonger och var nära på att ta med sig blommorna i bara farten. Att Lisa och Roger skrattade sig igenom stormen gjorde mig knappast förvånad. Dessutom fick vi ju en anledning till att springa lite.

Byt det mot en intim borglig vigsel, där musikern, broden till brudgummen glömmer bort texten till ena låten på grund av nervositeten av att spela på sin brors bröllop, eller ringen som inte riktigt ville sitta på ordentligt. Och toppa det med att brudparet plockar upp sina två barn i famnen och dansar ut till mupparnas sång ”manamana”.

Som Roger sa under hela dagen; Det blir som det blir. Och vet ni, Roger och Lisa. Det blev alldeles perfekt.

TACK för att jag fick dela er bröllopsdag med er. Ni trotsade verkligen vädergudarna och jag är fortfarande hög på energi från vår fotografering. För er som inte orkar scrolla, eller bara vill se mer helt enkelt. Glöm inte att kolla in BILDSPELET!

8 comments
 • Matilda16 oktober, 2012 - 01:23

  Underbara färger! 🙂

 • Becca16 oktober, 2012 - 01:44

  Gud så härliga bilder !

 • Matilda Wik - fotograf i Norrköping16 oktober, 2012 - 02:03

  Jättefint Jennie, vilka härliga färger!

 • Fotograf Lina16 oktober, 2012 - 02:52

  Åh sista bilden! Mitt hjärta smälte. Jättevackert, vackra färger och fint fångat. ÄLSKAR bilden på flickan som fryser/blåser bort. 😀 Du satte det igen Jennie!

 • Katrine16 oktober, 2012 - 05:42

  Jag vill gifta mig efter dessa bilder!!!!;)

 • Katrine16 oktober, 2012 - 05:43

  Jag vill gifta mig efter dessa vackra bilder och vackert bröllop!!

 • Anna Lötberg - Hobbyfotograf24 oktober, 2012 - 07:24

  Väldigt personliga bilder, vackra! 🙂

 • Therése - Kervefors Foto28 oktober, 2012 - 10:01

  Så härliga bilder! 🙂 Man blir så glad av att titta på dem! 🙂