den som väntar på något gott

Väntar oftast för länge. För det är faktiskt så det är. Oavsett vad andra säger. När man väl väntar på något så vill man ju bara att just den dagen ska vara här. Nu. Helst igår. Eller helst innan man insåg att man väntade. Jag är en sån typiskt tjej som gärna vill få saker gjorde direkt. Så fort jag kommer på att en hylla ska upp på väggen så ska den helst sitta där efter fem minuter. Inte nästa dag. Eller nästa. Det kan vara en inbokad resa som man bokat fler månader i förväg och så ska man vänta i ett halvår innan man faktiskt åker. Nej, jag gillar det inte. Även om jag inser att mitt tänk inte riktigt funkar alla gånger.

Men jag lovar. Att det här inlägget har ni väntat på och det är värt väntan. Jag fick äran att assistera Juliana Wiklund under en bröllopsfotografering på sensommaren i Stockholm och vilket bröllop sen. Vilket par. Vilka detaljer. Vilken brud. Vilken brudgum. Vilka människor. Att bilderna sedan hamnade i flyttkaoset och glömdes bort är ju bara skamligt. Och så fort jag fick se att Gisela, en annan fotograf som var med och assisterade hade lagt upp sina bilder från dagen så skämdes jag lite över att jag inte varit lika effektiv och såklart ville jag få klart det direkt. Helst igår. Men det blev idag.

Ilze och Erik. Er energi lyser upp världen och gör den lite bättre, lite snyggare och lite roligare. Tack för att jag fick vara med och dela den här dagen med er. Och tack Juliana för att du lät mig följa med. Det är ett av mina favoritbröllop och även om jag inte var huvudfotografen så fick jag väldigt många fina bilder som jag tycker speglar Ilze och Eriks bröllopsdag. Den där dagen i Stockholm.

Mitt favoritminne kommer vara när Ilze släppte upp en flaskpost i luften med ballonger och vi såg den försvinna långt långt bort i fjärran. Vad coolt det vore att höra om någon har hittat den.

p.s
Jag vet att inlägget är långt, men det är det helt enkelt värt.

5 comments
 • Therese Winberg Photography15 januari, 2013 - 03:21

  Och så var ni på mitt älskade Rosenhill! Världens finaste plats på jorden! Superfint!

 • admin15 januari, 2013 - 03:27

  Ja, det var första gången jag var där och daaaamn, blev förälskad!!

 • Rebecca15 januari, 2013 - 04:14

  Jättefina bilder !

 • Matilda Wik - fotograf i Norrköping15 januari, 2013 - 04:18

  Fantastiskt bra!

 • Emelie Fagerberg15 januari, 2013 - 05:00

  Fantastiska bilder Jennie!!