Decirée & Kristoffers wedding – The full love story

Jag erkänner, jag är en hopplös romantiker. Kärleken har mig runt sitt lillfinger och jag går dit den leder mig. Oftast leder den mig till underbara brudpar som delar med sig av sin historia, sina liv och sin bröllopsdag. Jag får vara en del av deras liv. Att dokumentera kärlek är det vackraste jag vet. Och att få göra det en hel helg i Spanien och lära känna Decirée och Kristoffer och två härliga familjer gjorde inte saken värre direkt. Jag vet att inlägget kommer bli långt av bilder, så jag tänkte försöka hålla texten kort. Samtidigt vill jag säga så mycket.

Hela bröllopet utstrålade kärlek där alla hjälpte till med förberedelser och pyntade med vackra dekorationer som brudparet och deras nära och kära gjort själva. Till och med brudklänningen och brudgummens kläder var egendesignade, maten och efterrätten lagades av gästerna och fler borde gifta sig barfota i en trädgård. Att få vara bröllopsfotograf i Spanien en gång till skulle jag inte tacka nej till. Eller någon annan stans i världen heller för den delen. Finns det kärlek, så vill jag finnas där för att fånga den. För er som inte orkar scrolla, eller för er som vill se lite rörlig bild också; höj volymen på datorn och klicka på play.

Wedding in Spain – Decirée & Kristoffer from Jennie Johansson on Vimeo.

Decirée och Kristoffer. Tack för att ni valde mig som er bröllopsfotograf. Det var en ära att få lära känna er och era familjer.

spanien-middag barakarlek-2 barakarlek-3 barakarlek-4 barakarlek-5 barakarlek-6 barakarlek-7 barakarlek-8 barakarlek-9 barakarlek-10 barakarlek-11 barakarlek-12 barakarlek-14 barakarlek-15 barakarlek-17 barakarlek-19 barakarlek-20

 

4 comments
 • Matilda Wik13 augusti, 2016 - 03:14

  Så himla fint fångat Jennie, vilken vacker berättelse om kärlek! <3

 • missjeni13 augusti, 2016 - 03:33

  Tack snälla Matilda 😀

 • Elvira13 augusti, 2016 - 05:33

  Så himla vackert ❤❤

 • missjeni13 augusti, 2016 - 06:25

  Tack så mycket siss 😀