Bröllopsinspiration

Jag vet att det är många nu som är i full fart att planera sitt kommande bröllop i sommar. Många har säkert stenkoll, andra vill kolla runt och jämföra, känna och diskutera. Många av er kanske inte vet vart ni ska leta ens. Det finns en djungel där ute i bröllopsbranschen där det ena företaget efter det andra försöker fånga just din uppmärksamhet.

Just därför tänkte jag göra det lite lättare för er. Nedan tipsar jag om några personliga favoriter som ni bara måste besöka i jakten på inspiration!

Pretty Chic Blog – Visar inspiration från hela skandinavien – en bröllopsblogg man bara måste följa! Hämta tips, tricks och låt dig inspireras från hela Skandinavien.

DittBröllop – En nystartad bröllopsblogg i Sverige som samlar allt man behöver för att ert bröllop verkligen ska spegla er som brudpar.

Alti – Smyckesdesigner som gör handgjorda smycken som inte liknar något annat. Ni kan även designa era egna vigselringar precis så som ni vill ha dem.

Jessica Falk – Singer Songwriter har en fantastisk röst som går rakt in i själen. Hon sjunger från hjärtat och lämnar ingen oberörd.