att prova något nytt

Jag är typiskt ”safe-person”. Jag beställer alltid hawaii när vi äter pizza medan min sambo provar något nytt med kronärtskocka, championer, köttfärs, lök, något grönt och massa vitlökssås på det. Nästa gång tar han något annat och jag beställer åter igen min hawaii. För jag vet vad jag får. Det är inte heller svårt att charma mig. Kom hem med en påse ostbågar eller dill och gräslöks chips med dill och gräslöks dipp så får du en glad fästmö. Däremot om du kommer hem med grillchips med paprika smak. Då muttrar jag tyst för mig själv ”det där är ju inte gott”. För det ligger ju utanför min säkerhets zon. Något jag inte provat tidigare. Då kan det omöjligt vara gott.

Jag byter aldrig mascara. Varken märket eller modellen. Jag kör med min maxfactor ”the colossal volum express”, för den får mina ögonfransar att bli sådär maxade med volym. Att byta till H&M:s egna skulle aldrig falla mig in. Tänk om mina ögonfransar skulle försvinna???? Hemska tanke.

Men ibland är det befriande att prova något nytt. Som i sommar har jag börjat bära långklänningar, jag som är en jeanstjej. Och tänka sig, det är väldigt bekvämt och snyggt. Och så köpte jag mina älsklings skor från replay med 1 decimeter klack. Jag som alltid går i platta skor. Men tänka sig. Det gick också.

Så när Johanna åkte från Uppsala för att gå en personlig workshop med mig då hon tyckte att hon hade fastnat i sitt fotande och ville ha ny inspiration blev jag otroligt glad. Jag älskar att lära andra och att få se hur Johanna under 8 timmar förändrade sitt ”jag vet inte hur jag ska komma till nästa nivå”, till ett ”gud, nu vill jag bara hem och fota”, var ovärderligt och väldigt inspirerande själv.

Jag kanske rent utav beställer en kebabpizza nästa gång vi äter ute.

Och stort tack till våra snygga modeller Daniel och Katrine som lät oss gå loss på alla våra idéer!

4 comments
 • Bodil Bergman Hughes31 juli, 2012 - 03:28

  Jätteroligt för er båda tydligen! SÅ fina bilder och dessutom bra skrivet, Jenny!

 • Benny Ottosson31 juli, 2012 - 04:04

  Vad kul Jennie! Visst är det häftigt när man ser att det man lär ut får deltagarna att jubla 🙂

  Stort lycka till med dina workshops framöver.

  Kram Benny

 • admin31 juli, 2012 - 04:41

  Så häftigt 😀 Vänta bara till den 12:e september, det kommer få Sundsvall att ropa efter fler workshops! 😀

 • Jessica1 augusti, 2012 - 12:56

  Haha, kollegorna på jobbet tycker att du låter som.. mig. <3