vi backar bandet lite

Vad sägs om att gå tillbaka i tiden en stund? Ja för det kan faktiskt vi fotografer göra, eller rättare sagt, det är därför vi finns för er. För att ni ska kunna gå tillbaka och titta på era bilder och minnas precis den dagen på nytt. Även om jag gillar att leva i nuet och ta dagen som den kommer så tycker jag det är minst lika spännande att titta bakåt och se vad som har hänt under den där tiden som varit. Nu tänkte jag inte backa bandet så långt tillbaka. Utan till i våras. När jag var upp till Sundsvall och fick träffa många fina familjer. En av dem var familjen Sagersten och dottern Kajsa som var så otroligt söt och lekfull, såklart, vilket barn tycker inte om att leka.

Men så efter fotograferingen så sa Kajsa något som har fastnat i mitt huvud. ”Men jag fick ju inte vara på samma bild som henne” samtidigt som hon pekade på mig. Mina dåvarande gravidhormoner skickade ett extra slag till hjärtat som gjorde en kullerbytta. Hon ville ha en bild på oss båda. Det minnet sitter kvar i mitt huvud och genom att titta på bilderna så minns jag den där dagen i April på nytt. När våren höll på att kämpa mot att smälta bort snön och Kajsas förväntansfulla blick när jag berättade för henne att vi skulle tävla.

Tack familjen Sagersten för att jag fick dela den här stunden med er och tack för att ni gav mig ett fint minne. Jag hoppas att när ni tittar tillbaka på bilderna också kommer ihåg dagen med glädje.

 

Och så såklart, Kajsa fick en bild på oss två.