Tävling i samarbete med Alti

Igår hade jag ett möte med Åsa som jobbar på Alti. Det är så kul när man hittar människor som tänker som en själv. När man bara klickar direkt. Åsa designar smycken som är unika, annorlunda och charmiga. Smycken som speglar dig och din personlighet. Och ni som känner mig vet att det är precis så jag jobbar. Jag vill fånga personlighet och känslor på bild och ta fram ditt bästa jag. Tillsammans har vi nu inlett ett samarbete och vi börjar med att dela ut lite påskägg såhär lagom till påskfirandet sätter igång.

Och när jag säger vi, så menar jag självklart Fotograf MissJeni och Alti. Så i vårt påskägg hittar du en tävling. Du vinner en fotografering där du får låna smycken och du får även ta med dig ett halsband hem. Altiblomman. Det enda du behöver göra är att gilla både Fotograf MissJeni och Alti på facebook, samt skriva en motivering i någon av våra loggar om varför just du vill vinna.

Lycka till och Glad Påsk!