Tack för allt 2012!

Jag tänkte jag skulle försöka sammanfatta året som jag gjort tidigare år. Men på något sätt får jag inte fram tillräckligt med ord för att berätta. Det finns så många jag vill dela med mig av.

Jag har fått fota bröllop åt de finaste människorna som kommit mig väldigt nära. Jag har fått leka av mig med alla barn. Jag köpte en ny kamera. Mina bilder publicerades på både svenska och internationella bröllopsbloggar och tidningar. Jag anordnade en worskhop tillsammans med Benny Ottosson, fotade bröllop tillsammans med Anna Roström och Juliana Wiklund. Åkte till London och fotade Karolina Andersson och vi fotade även en familj tillsammans. Jag har lärt känna så många nya människor som alltid kommer finnas i mitt hjärta och fått äran att själv lära ut till andra det jag kan. Dessutom får vi ju inte glömma att jag firade ett år som heltidsfotograf. Helt galet!

Ett nytt koncept påbörjades och kommer lanseras 2013 och jag avslutade året med att flytta företaget till Västerås. Tillsammans med min sambo och våra husdjur. Det känns som att om jag fortsätter skriva kommer det bli ett rekord långt inlägg och vem orkar läsa ett sådant inlägg på självaste nyårsafton?

Så jag delar med mig av några höjdpunkter i bilder istället och så vill jag självklart önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! Jag hoppas att vi ses under 2013 och att jag även får träffa fler spännande människor!

2 comments
  • jessicaelvira31 december, 2012 - 12:59

    Du har haft ett sånt fint år bästa siss men 2013 blir nog bäst när er lilla skatt kommer till världen! ♥

  • Becca31 december, 2012 - 02:02

    Ett riktigt fint år !