Soon to be a family

Maria är en vän till mig sedan några år tillbaka. Hon bor i Stockholm och det var genom våra bloggar som vi träffades. Maria är en sån där sprallig tjej, som fnittrar mest hela tiden, som har en förkärlek till skor och som snart ska bli mamma. Därför var det lite extra roligt att få föreviga hennes gravidbilder när jag senast var i Stockholm. Jag fick dessutom träffa pappan till barnet för första gången och det syntes långa vägar hur nära dom är varandra.

Bebisen kan komma när som helst nu och nästa gång jag träffar Maria och Sami, så får jag även träffa lilla bebisen!

All kärlek till er två och er lilla bebis!

1 comment
  • Maria - med bebis i magen ☆26 oktober, 2011 - 09:04

    vad fint skrivet gumman! blir ju rörd här borta 🙂 roligt med ännu fler bilder att kika igenom 🙂