Nya priser för bröllop & Barn/familj

Idag släpps nya priser för bröllopsfotografering och familjefotografering.

Nytt för bröllopspriser
Gifter du dig på en söndag – fredag så är det rabatterade priser på alla paket året runt. Det ingår numera även en printkredit i varje paket så att ni själva kan välja hur ni vill få era bilder levererade.
Självklart ingår fortfarande högupplösta bilder samt en pree-shot som tidigare. Ett vackert fotoalbum ingår i de största paketen.

Nytt för barn & familj
Paketen är anpassade efter mina kunders egna önskemål. Det finns fortfarande 3 paket att välja mellan. En printkredit ingår i alla paket. Sen skiljer det sig lite beroende på vilket behov man har. I de största paketet ingår en fin fotobok, högupplösta bilder på CD och förstoringar upp till 30x40cm.

Numera kan du även bygga ditt egna paket om du inte är säker på vad du vill ha för innehåll. Fotograferingen kostar 650kr/h och du väljer sedan själv hur du vill få dina bilder levererade. Kanske i en större fotobok, en vacker canvastavla eller flera mindre förstoringar? Det är du som bestämmer!

Klickar ni på bilderna nedan så kommer ni direkt till de nya prislistorna. Ni som redan bokat mig som bröllopsfotograf inför 2012 behåller såklart ert paket och de pris ni valde då.