Jills Story

Det finns mycket som berör mig. Som många av er vet så är jag med i det fantastiska projektet The Essence Vitae Project, där fotografer över hela landet fotar familjer som har drabbats av en livshotande sjukdom. Bilder som familjerna får och som gör skillnad i deras vardag. Som påminner dom om det viktigaste i livet – kärleken. Det känns rakt in i hjärtat när man får höra hur mycket dessa bilder betyder för våra familjer. Hur mycket stöd det ger dom i en sådan svår situation.

Jag beundrar alla människor som ger något till någon annan för att hjälpa. Stötta. Visa kärlek. Sue Bryce är en fotograf i Australien som jag har följt över ett år. Enda sedan jag såg hennes magiska bilder från första stund var jag fast. Igår visade hon upp en dokumentär om Jill. Jill som har drabbats av bröstcancer och som spred sig till bencancer.

Jag har själv erfarenhet av bröstcancer i min familj och jag vet inte om det är därför jag berörs lite extra mycket av den här dokumentären. Eller om det är kärleken som Jill utstrålar till sina nära och kära. Dokumentären griper tag om dig och släpper inte taget. Så ta tre minuter av din dag och titta på filmen. Sprid den sidan vidare så att andra får se. Filmen är gjord av Hailey Bartholomew som följer Jills berättelse på ett fantastiskt ärligt, öppet och kärleksfullt sätt.

Spread the love. This is Jills Story.

The Light That Shines from InBedWithSue.com on Vimeo.

 

1 comment