Is it your family I am looking for?

Jag har ofta många bollar i luften och startar egna projekt vid sidan av jobbet för att förmedla ett specifikt budskap. Nu har jag ett nytt projekt på gång där jag söker efter familjer som vill vara med och skapa detta med mig.

Det jag söker är familjer av olika konstellationer. Om er familj stämmer in på något av följande så får ni gärna kontakta mig för mer information. Ni ska kunna ta er till Västerås.
– Olika ursprung.
– Två mammor eller två pappor.
– Minst en i familjen talar svenska eller engelska.
– Ni är okej med att hela familjen kommer synas i min marknadsföring
– Ni kan ställa upp någon gång under december – början på januari (främst helger).
– Regnbågsfamilj
– Särbo

Det ni får:
– Kostnadsfri fotografering
– En förstoring 20x30cm inramad med er favoritbild från fotograferingen
– En härlig upplevelse med hela familjen

Maila till info@fotografmissjeni.se och berätta lite mer om er familj och varför ni vill vara med så återkommer jag med mer information om vad projektet går ut på. Känner du någon som du tycker passar in och borde vara med? Dela gärna detta inlägg i så fall. Jag ser fram emot att höra från er 🙂

familjefotografering-aldrin-50 maja-familj6

2 comments
  • Niels Skjoldner12 november, 2015 - 08:56

    Vi er en Mix familie Facebook Vivian e Niels Skjoldner med datter border collie og bengal kat se gerne vores mange billeder på Facebook hilsen fra Niels

  • missjeni12 november, 2015 - 09:36

    Hej, tack för er kommentar, jag har mailat er <3