I fell in love with autumn

Emmah och Jens.

Jens och Emmah.

Äntligen kan jag blogga om detta fantastiska bröllop. Emmah och Jens var ute i god tid och kontaktade mig första gången i julas. Därefter har vi hunnit träffas två gånger innan bröllopsdagen och det är nog just därför jag känner för dom så mycket. Man kommer så nära inpå och lär känna varandra när man ses mer än en gång.

Så den 1:a Oktober 2011 var det äntligen dags för deras bröllopsdag. En sån där underbar höstdag där solen visar sig från sin bästa sida.

Jag minns att jag sa till min assistent, Josefine, på vägen dit att jag var lite nervös.

Jag minns att jag fnittrade och log brett varje gång jag tittade på Emmah under tiden hon blev sminkad och fick håret fixat på Sprej mitt inne i stan.

Jag minns att jag hade svårt att ta bort fingret från avtryckaren på kameran under hela dagen, jag ville fånga allt. Därmed inser jag att om jag tar med alla mina favoriter från dagen så skulle inlägget aldrig ta slut. Så vi börjar med förberedelserna.

Emmah och Jens. Jens och Emmah.

Er kärlek och gemenskap. Er humor och öppenhet. Era vänliga leenden och glimten i ögat. Det syns att ni älskar varandra så otroligt mycket. Jag är så tacksam för att jag fick vara en del av er fantastiska dag och jag hoppas att ni får mycket glädje av era bilder lång tid framöver.

 

 

2 comments
  • Jane21 oktober, 2011 - 02:28

    Åh, vad härligt!! Och älska toalettbilden!! 😀

  • Fru Emmah21 oktober, 2011 - 03:10

    Och jag bara ler när jag tittar på bilderna! 🙂 Jag älskar många av bilderna, men toabilden är verkligen fantastisk!